Podrška Andreju Galoviću na putu do Olimpijskih igara u Tokiju

Deca moraju biti aktivna svakog dana. Fizička aktivnost podstiče rast i dovodi do poboljšanog fizičkog i emocionalnog zdravlja. Danas, istraživanja pokazuju da je važnost fizičke aktivnosti kod dece bitnija nego ikada.

Ali sport, a ne samo vežbanje, detetu pruža više od fizičkog blagostanja; doprinosi razvoju deteta i u psihološkom i u socijalnom smislu, utiču na njihovo samopouzdanje i samopoštovanje. Sport i fizička aktivnost mogu poslužiti i kao motivacija za dalje napredovanje u drugim oblastima i doprinose izgradnji socijalnih veština ali i prednostima postavljanja ciljeva i vežbanja.

Udruženje zato smatra da je važno podržavati mlade, uporne i požrtvovane sportiste u njihovim dostignućima koja treba da posluže kao primer i podsticaj za njihove vršnjake i druge mlade.

S tim u vezi, Udruženje „Biserni osmeh“ ima veliku čast i zadovoljstvo da Vam predstavi Andreja Galovića (22) mladog biciklistu, člana biciklističkog tima Republike Srbije. Andrej Galović član reprezentacije Srbije već 8 godina i do sada je osvojio preko 120 medelja. Neki od mojih značajnijih medalja su: 2. mesto Blaksansko prvenstvo; 3. mesto trka u Madjarskoj; 2. mesto (3x) Državno prvenstvo Srbije drum; 1. mesto (2x) Državno prvenstvo Srbije brdsko; 1. mesto (2x) Državno prvenstvo Srbije kriterijum; 1. mesto Državno prvenstvo Srbije CX; 1. mesto Državno prvenstvo Srbije MTB i 1. Mesto Kup Srbije.

Prepoznajući trud i upornost ovog mladog sportiste, udruženje “ Biserni osmeh“ je odlučilo da ga podrži na njegovom putu do Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine.

Jer oni koji imaju volje i veruju u svoje snove, sa Bisernim osmehom dolaze do svog cilja!