Podrška Barbari Stanković na putu do cilja

Udruženje „Biserni osmeh“ nastavlja da podržava mlade sportiskinje i sportiste na njihovom putu do cilja. Udruženje nastoji da istakne važnost sporta za pravilan razvoj dece, ponosno ističući uspehe i dostignuća našim mladih sportista i sportiskinja, želimo da damo primer i podstaknemo mlade da se ugledaju na svoje uspešne i posvećene vršnjake.

S tim u vezi, Udruženje „Biserni osmeh“ ima veliku čast i zadovoljstvo da Vam predstavi Barbaru Stanković (16) mladu atletičarku, članicu atletskog tima Republike Srbije. Barbara Stanković se atletikom bavi već 5 godina u disciplini brzi hod. Njeno prvo takmičenje je bilo Državno prvenstvo u Pančevu na 1000 metara gde je oborila državni rekord, što je ponovila jos 23 puta obarajući rekode na 1000, 2000 i 3000 metara u mlađim kategorijama. U svojoj kategoriji je osvojila Kup Srbije, Prvenstvo Srbije i veliki broj Državnih takmičenja.

Prepoznajući trud i upornost ove mlade atletičarke, udruženje “ Biserni osmeh“ je odlučilo da joj pruži podršku na putu ka ostvarenju njenih snova.

Jer oni koji imaju volje i veruju u svoje snove, sa Bisernim osmehom dolaze do svog cilja!