Donatorska akcija udruženja „Biserni osmeh“ za četiri područna odeljenja OŠ „Sveti Sava“ Trstenik

U skladu sa svojom misijom da obezbedimo bolje uslove za boravak, rad i učenje dece predškolskog i školskog uzrasta a u saradnji sa donatorima iz Austrije, udruženje „Biserni osmeh“ je sprovelo još jednu donatorsku akciju kojom je poželelo srećan i uspešan početak nove školske godine svim školarcima.
Ovog puta, donacija je namenjana za četiri područna odeljenja osnovne škole „Sveti Sava“ u Stublici, Popini, Dublju i Brezovici. Udruženje „Biserni osmeh“ doniralo je nastavna učila (mobilne table, ormariće, televizore, dvd-eve) i sportsku opremu. Deo donacije su i zaštitna oprema, maske i rukavice, koje su više nego potrebne u pandemijskim uslovima.
Priloge o našoj donatorskoj akciji možete pogledati u okviru emisije „Ovo je Srbija“ koju emituje Radio televizija Srbije, ali i emisije „Globus“ koju emituje TV Plus Kruševac.
Ovo je još jedna u nizu donacija kojom udruženje „Biserni osmeh“ nastoji da da svoj doprinos u ovim izazovnim vremenima, kada je solidarnost najbitnija.
Udruženje „Biserni osmeh“ nastaviće da svojim radom doprinosi poboljšanju uslova obrazovanja naše dece, jer smatramo da ulaganjem u njigovo obrazovanje mi ulažemo u njihovu budućnost.