O nama

“Biserni osmeh“ je osnovan kao udruženje građana marta 2019. godine u Trsteniku. 

Udruženje je osnovano sa ciljem da pruži podršku mladim sportistima, naučnicima i umetnicima na putu ka ostvarenju njihovih ciljeva i snova. Smatramo da mladi, vredni i požrtvovani ljudi koji veruju u svoje potencijale, koji ostvaruju dobre rezultate zaslužuju podršku na putu njihovog razvoja i zato je Udruženje tu da bilo posredstvo finansijskih podsticaja, bilo u formi opreme, doprinese njihovom daljem razvoju i budućim uspesima.

Jer oni koji imaju volje i veruju u svoje snove, sa Bisernim osmehom dolaze do svog cilja!

Udruženje takođe nastoji da radi na poboljšanju kvaliteta uslova boravka mališana i predškolaca u vrtićima i predškolskim ustanovama. Smatramo da obezbeđujući zdravo, čisto i bezbedno okruženje našim mališanima mi brinemo o njihovom zdravlju i sigurnosti. A obezbeđujući im adekvatne uslove za igru i učenje u njihovim vrtićima, mi brinemo o njihovom obrazovanju i razvoju.

Jer samo je zdravo i voljeno dete, srećno dete a samo onaj ko je srećan, može širiti sreću oko sebe!

Učenicima osnovnih i srednjih škola, Udruženje takođe poklanja veliku pažnju nastojeći da doprinesi poboljšanju kvaliteta uslova u školama koje pohađaju ali i da ih kroz različite akcije podstakne da neguju takmičarski duh, da neguju solidarnost među svojim vršnjacima i da spoznaju da jedino ujedinjeni možemo ostvariti sve snove.